TSF Shell Pro videó demonstráció

2011.12.14. 18:00 // Írta: Deino

Egy masszív 8 és fél perces demó, de érdemes megnézni - launcher lesz a kincsem, de a videó alapján valami csodálatos fajta! Mintha unikornisok záporozó könnyeiből kódolták volna minden egyes sorát. Nagyon tetszik az egész, pláne ez a lasszózás, meg a folderek, meg a zászló, meg - hát, minden, na. Egy MIUI rommal ellátott Desire HD-n fut a móka, perpill még kódolják a dolgot erősen, de ha kijön, tuti rámozdulok. Talán az első alternatív launcher lesz, ami elrángat a stock MIUI mellől.

Címkék: videó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.12.14. 19:28:48

Szerintem kifejezetten csúnya, tiszta low-budget feature phone érzésem lett tőle. Lehet hogy később egy másik skin majd sokat javít ezen, de annyira az elrendezési/használati elvtől se voltam elájulva. Az ICS minimalista dizájnja sokkal futurisztikusabb (vagy a Te kedvenc kifejezéseddel élve: sokkal "cekcuálisabb")

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása