The Slutty Pumpkin

2011.10.25. 13:09 // Írta: Deino

z_birs_1319540957.jpg_500x357

Eladtuk magunkat mi is a léha nyugati divatnak, és a mérges madarakhoz hasonlóan mi is keményen helovíni díszbe öltöztettük a blogot. Ez utóbbi hatalmas átalakulást tulajdonképp a jobb fenti, öt perc alatt összerakott, minimálisan módosított, mégis kellően giccses és idióta logó jelenti. Egyes egyedül. Nem sok, de legalább kevés.

Szóval nagyon azért nem kell kétségbe esni, nem fogjunk sütőtöknarancssárga háttérre váltani, denevéres betűket csinálni, meg ilyenek. Píszaut, Deino voltam, és helyzetet jelentettem.

ui.: még az is lehet, hogy ennél értelmesebb cikkel is jelentkezünk ma.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása