ASUS Padfone

2011.05.30. 09:21 // Írta: Deino

Telefon a táblagépben, bepattintod, rácsukod, indul a mandula. Tetszik? Akkor jó, mert ez az ASUS következő nagy dobása. Kérdés, hogy ezúttal mennyire céloznak mellé vele. Egy android alapú táblagép, amibe beletunkolhatod az android telefonod. Persze csak akkor, ha mindkettő ASUS. Megmondom őszintén, én már a Transformer sikerében is kételkedtem, de az a jelek szerint egész jól fogy, és tök pozitív visszajelzéseket kap. (Már ahol árusítják, ugye.).

A PadFone hardware és a szoftver egyelőre még kérdéses, bár utóbbira a legtöbben az Ice Cream Sandwichre tippelnek, hiszen elvileg az egyesíti majd a két különálló android platformot. Persze, megoldható ez Froyóval is, de szerintem a neten darabokra tépnék az ASUS-t, ha egy ilyet meg merne lépni. Nyilván egy Honeycomb a minimum, amivel a táblagép érkezik.

Amúgy kifejezetten jól mutat a képeken a telefon is, meg a táblagép is, szóval ha egyiket se sikerül nagyon elkefélni, és még jó áron is adják őket, akár még siker is lehet a dologból. Akár.

Ápdét: közben megvolt a hivatalos bejelentés is, a telefon Gingerbreaddel érezik majd, a táblagép meg Honeycombbal. A táblagép rész tulajdonképp csak "shell", vagyis önmagában nem használható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása