Hét perc HTC Flyer

2011.02.15. 16:09 // Írta: Deino

Sóhajtok, sírok, kaparom a falat, tépem a hajam. A HTC csinál egy 7 hüvelykes táblagépet, borzasztóan gyönyörű, alumínium unibody hátlappal, csodaszép HTC Sense felülettel, használható stylussal, és erre épülő újdonságokkal, majdnem-3D widgetekkel... és az egészet elcseszik egy android 2.4-el. (Ami még mindig "csak" a Gingerbreadet jelenti, néhány apróbb szoftver tuninggal). Miért, kérdem én?

Persze ha valaki magasról tesz arra, hogy az adott gép éppen Honeycomb vagy Gingerbread szoftverrel megy, neki csak az kell, hogy szép legyen, hordozható, és okos, akkor nekik érdemes közelebbről is szemügyre venni a gépet. Nekem nem annyira, mert csak a szívem fájdítom vele. Itt a technikai specifikációk, ha valakit érdekel.

  • Kijelző: 7", 1024×600-as felbontás
  • Nyomásérzékelős kapacitív stylus
  • Unibody ház (alu.)
  • Processzor: 1.5 GHz (sajnos csak egy magos).
  • 1GB RAM/32GB flash storage
  • 4,000mAh akksi
  • 5 megapixeles hátsó kamera, 1.3-as első.
  • Android 2.4 (Gingerbread), HTC Sense interfésszel.

HTC, HTC, mi lesz így veled? A Flyer a Galaxy Tabot megette volna reggelire, de a Honeycomb gépek ellen nem sok esélyt adok neki. Talán csak akkor, ha nagyon felhasználóbarát áron dobják piacra. Nagyon.

updét: Na, úgy néz ki, hogy Q2-ben érkezik a Flyerre a Honeycomb update. Helyreállt a világ rendje. De én ha meg is veszem, tuti kivárok az update-ig.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaabio (törölt) 2011.02.15. 20:33:22

SGS-re 2.2-re várunk. miért kell leszarozni a 2.4-et applebu.i

Deino · http://play.blog.hu 2011.02.15. 21:00:10

@szaabio: mert a 2.2, 2.3, 2.4 a TELEFONOKRA optimalizált, sok esetben kisebb felbontással, másmilyen design elemekkel dolgozó android verzió, a 3.0 pedig a táblagépekére, azért...

Kyuzo 2011.02.15. 21:19:51

ha csak a honeycomb miatt aggódsz, megnyugodhatsz:
www.androidcentral.com/honeycomb-come-htc-flyer-q2

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása