LG Optimus Pad - Transformers reklám

2011.02.11. 07:00 // Írta: Deino

Itt már akkor se lehetne nyilvánvalóbb az Apple fikázás, ha fél méterről venné a kamera egy perc huszonhat másodpercig, ahogy egy iPadet köpköd valamelyik LG vice president, bő nyállal. És én még azt hittem, a Toshiba volt durva. Értem én, hogy az iPad a fő rivális, de azért na. Mondjuk azt meg kell hagyni, az LG főhadiszálláson a jelek szerint tökös fiúk-lányok dolgoznak a létra minden fokán.

És azért humorból se állnak rosszul. Pláne érdemes a rendezők kamunevét figyelni, zseniális. Viszont amiért két kézzel vésném be a fekete pontot: miért nem a RENDES Optimus Prime népszerűsíti az Optimus Padet? Ne legyünk már sóherek, én speciel kicsengettem volna a jogokért a pénzt, maximum nem másfél perc lett volna a reklám, csak egy, urambocsá fél perc, de tuti jobban ütött volna. Remélem lesz azért Prime-os is, persze gondolom ott vissza kell vegyenek majd eléggé az applefikából.

(Kommentben nyugodtan tessék kijavítani, ha netán többe kerülne elhozni Optimus Prime-ot egy reklám erejéig, mint amennyit az LG összeszed egy év alatt. De azért azt erősen kétlem.)

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

everyonegetsshot 2011.02.11. 11:33:51

hajrá androidos tabletek, de ez eléggé fanmade szagú. mondhatnánk szánalmasnak is :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása