Motorola Xoom @ Super bowl

2011.02.07. 13:30 // Írta: Deino

Háttérinfó: A Super Bowl alatt van a legdurvább reklámdömping Amerikában, konkrétan egy fél perces spot kerül emlékeim szerint két-három millió dollárba. Nem véletlenül, mivel ez az év legnézettebb tévés eseménye, szolid 106 millió néző csak az USA-ban. És ha már valaki kicsenget 3 millát egy reklámspotért, akkor nyilván nem magán a reklámon fog spórolni. Ezért a Super Bowl alatt brutálisan kreatív, és általában meglehetősen emlékezetes, ötletes reklámok szoktak lenni.

A Motorola Xoom reklámjáról: állítólag kapcsolódik valamennyire ehhez a régi Apple reklámhoz. Nekem baromira nem jött át ebből semmi, szóval nem tudom. Őszintén szólva ennél sokkal durvább, harsányabb promóra számítottam az első Honeycomb (plusz technikailag durván megpakolt) android tablettől. My bad.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabi113 2011.02.07. 16:51:58

A szifon.com-ról:

"Déjà vu:

Anno az első Macintosh reklámmal az Apple az IBM hegemóniáját akarta megtörni. 1984-ben, a SuperBowl szünetében mutatták be a reklámot és igen nagyot szólt.

Most a Motorola elkészítette ennek másolatát. A cég szerint az iPad uralja a piacot (igaz) és egy olyan forradalmi termék, mint a Motorola Xoom megtöri az egyeduralmat (haha)."

Remélem így már érthető. 1984-ben az IBM volt az uralkodó ezrét volt sok egyforma ember az eredeti (régi) reklámban, és az Apple volt az (a sportolónő) aki meg kivánta törni ezt ez egyeduralmat. (Ez nagyjából sikerült is nekik.) Erről szólt az eredeti reklám...

Az új reklám meg azt mutatja, hogy ugyan az a helyzet mint 84-ben csak most az Apple az egyeduralkodó. És jönne az überszuper Motorola ki ezt megkívánja törni.

Deino · http://play.blog.hu 2011.02.07. 16:59:40

@szabi113: Biztos én vagyok a hülye, hogy nem akar leesni a párhuzam, de én itt annyit látok, hogy a cool indie csávó a csilli-villi tablettel megfekteti az egyik kolléganőjét :) Android will get you laid.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.07. 20:46:19

@Deino:
Nem is beszélve az irodalmi párhuzamokról. Ha megfigyeled, mindkét filmben a szürke tömegek, az egyetlen egyedi, kitörni vágyó főhős. A fasisztoid hatalom elnyomása.
Orwell: 1984 utópiája ihlette mindkettőt, ráadásul az elsőnél még az évszám miatt is aktuális volt.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása