Android Market Reloaded: teljes ráncfelvarrás és arcplasztika

2010.12.11. 19:09 // Írta: Appdroid Hungary

   

A Google úgy áttúrta az egész interfészt, hogy az első percben csak az állam kerestem a padlón! A Marketplace rút kiskacsából egy röpke pillanat alatt FHM bombázóvá változott. És hogy mi a legjobb hír? Nem a sokkal szebb design, nem is a sokkal átláthatóbb kezelőfelület, de még csak nem is az új kategóriák: hanem az, hogy mindezt ti is kipróbálhatjátok, akár most rögtön is. Feltéve, hogy rendelkeztek egy android 2.2-t futtató telefonnal. Mondanám, hogy megy mással is, de nem olvastam ilyet. (Olyat viszont igen, hogy a CyanogenMod 6.1-el nem megy).

Kikerült ugyanis a netre az .apk fájl, nem kell más tennetek, mint >>>innen<<< letölteni, mondjuk az ASTRO file manager segítségével telepíteni, és BUMM! Megtörtént a csoda. ui.: a fenti link az Android Police jóvoltából került oda, ahova. (Érdemes olvasni őket, minőségi oldal.)

Az egész interfész átalakításba bekerült pár animáció is, az első képen látható fenti dolog például jobbra-balra mozgatható, tök jópofa kis animációval ráadásul. Az összes komment oldalrül történő beúszása, a bővebb leírást és hasonló dolgokat rejtő "more" gomb lenyomása is pofás, nagyon kúl kis animációt kapott, tényleg alaposan odapolíroztak az élményre a Google-nél. 

Btw, így néz ki egy alkalmazás oldala, ezen lehet görgetve csemegézni.

updét: az androidcentral készített egy videót, szóval ki is teszem gyorsan.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2010.12.12. 11:20:57

Nekem a 2.1-es androidot futtató Samsung Galaxy S-emen automatikusan frissült. Hanyatt is dobtam magam majdnem, mikor tegnap este ez az új csili-vili, de számomra éppen ezért még használhatatlanabb felület fogadott.

GriffoChubb 2010.12.12. 11:44:01

Nem akarok okoskodni, de nem Marketplace-nek hívják azt a szerencsétlen alkalmazás boltot. Úgy a Windows Mobile 7 boltját hívják. Ez csak simán (Andoid) Market.

Appdroid Hungary 2010.12.12. 11:47:22

@GriffoChubb: külföldi blogokon is összevissza olvasni, de ettől függetlenül a Google valóban csak a Market megnevezést használja midnenhol. Majd igyekszem jobban ügyelni rá a jövőben.

Asszem 2010.12.12. 12:09:54

Szép, nekem tetszik.

Pszt! 2010.12.12. 12:28:43

Most akkor mi is ez? Mire való?

Hegyi 2010.12.12. 12:34:40

Azért az elég nagy fail, hogy simán egy számítógépre ne lehet letölteni az alkalmazásokat majd usb-n felmásolni a telefonra.
Az egész android dolog maga egy fail, azzal, hogy külön alkalmazás kell pl facebookhoz meg youtubehoz ahelyett, hogy rendesen böngészőben menne, ahogy kell.

Appdroid Hungary 2010.12.12. 12:44:33

@Hegyi: Don't feed the troll? megy a facebook és a youtube is rendesen a böngészőben. Még a teljes, desktop verzió is. Ez egy erősen WTF komment.

Appdroid Hungary 2010.12.12. 12:46:34

@Pszt!: az Android Marketet frissítették kinézetileg, és kapott pár új funkciót is. De a lényeg nem változott, ez a Google központi alkalmazás boltja, ahonnan mindenféle alkalmazásokat lehet letölteni a telefonhoz...

Co2 2010.12.12. 13:57:28

1.6-os Tattoo-n nem megy, megerősítve:(

csics5 2010.12.12. 14:01:17

@Hegyi: Fogsz Te még csodálkozni azon, hogy mi a fail. :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása