Tweetdeck (képes) alfa teszt

2010.08.12. 06:00 // Írta: Appdroid Hungary

    

Az van, hogy kezembe akadt egy zártkörű tesztelésre gyártott Tweetdeck alfa, amiből jó pár dolgot le lehetett szűrni, és egy csomót meg nem, mivel alfa változat lévén fő funkciók hiányoztak / bugzottak / stb. Így egy rövid kis beszámolót kaptok sok képpel, ezzel kell beérjétek, amíg a rendes verzió meg nem jelenik.

  

Ami a képek alapján gondolom teljesen egyértelmű mindenkinek: az interfész csodaszép, egyszerű és mégis pofás, jól olvasható. A Tweetdeck szépen egy hírfolyamba pakolja a twitter és a facebook (és a Google Buzz, és a Foursquare...) accountunk timeline-ját, ami bár ötletnek nem rossz, de mondjuk ha követsz 100 embert twitteren, és van mellé 200 facebook ismerősöd, akkor kész káosz lesz az egész. Gondolom én legalábbis, mert nekem nincs egyikből se ennyi. De ez erősen elmélet, majd kiderül, ha kijött a végleges verzió. 

  

Ami nagyon nagy feature lehet benne, az szerintem nem a facebook meg ilyenek beolvasztása, dehogy is. Hanem hogy elvileg képes lesz majd szinkronizálni magát a dekstop klienssel. Ergo nem kell azon pöcsölni, hogy ha végre monitor közelbe érsz, akkor most hol is jártál, ezt még el tudtad olvasni a buszon, de ez mintha már nem lett volna meg, jaj... Nope. A desktop kliens ott folytatja, ahol a mobillal abba hagytad, és vice versa. Ami erősen jó. 

Én már nagyon várom a teljes verziót, még az is lehet, hogy a Twicca és a Seesmic egy brutális trónfosztás kellemetlenebbik felén találja magát aznap, amikor a Tweetdeck berobban a Marketre.

updét: a thenextweb.com csapata volt olyan szerencsés, hogy kapott egyet a nightly buildekből, ami az enyémnél jóval többet tud. Videót is csináltak róla a srácok gyorsan, szóval meg is osztanám veletek egyből:

 

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása