[musthave] Doubletwist

2010.05.28. 09:55 // Írta: Appdroid Hungary

Bár Androidon gond nélkül lehet USB-n át másolgatni minden fájlt orrvérzésig, biztos akad pár ember - pláne akik iphone-ról állnak át droidra - akik szeretnék itunes módra szinkronizálgatni a dolgaikat. A Doubletwist az ő álmaikat váltja valóra.

Valahol a következőt olvastam a progival kapcsolatban: "iTunes for the rest of us." És tényleg, a kinézet egy az egyben ugyanaz, funkciók is szinte teljesen megegyeznek. Persze nem csak droiddal műküdik, hanem kb. mindennel, aminek csak belső memóriája van: PSP, Palm Pre, BlackBerry, Nokiák, és így tovább. Sőt, még az iPhone szinkró is megy neki, legalábbis a weboldal állítása szerint.

Progit letölt, asztali gépre telepít, a telóra _semmit_ nem kell felrakni, még egy nyavalyás kis kezelő programot se... droidot USB-re ráköt (kár, hogy Wifin keresztül nem szinkrózik, az lenne az igazi...), és ha telót Disk Drive-ként csatlakoztatjuk, a progi szeme felcsillan: Ho-hó, hát én erre tudok szinkronizálni!

És tényleg, tud is. Videót, képet, zenét, playlisteket, mindent, mi szem-szájnak ingere. Sőt, a videókat úgy szinkeli, hogy kapásból mp4-formára konvertálja, hogy még véletlenül se forduljon elő olyan, hogy nem tudod lejátszani a kontentot. A szinkronizálás nem iPod módra megy (legalábbis ott találkoztam anno ilyennel, nem tudom most hogy van), hogy letöröl róla mindent, ami eddig rajta volt, hanem csak az új cuccokat másolja fel. Nagyon profi. Nagy tömegben képeket, videókat, zenéket pl. biztos ezzel érdemesebb feltolni a telóra. Tessék csekkolni, ártani nem árthat. Klikk a képre, esetleg csekk a QR kódot a fenti képen, amelyik jobban tetszik. Mindkét esetben a progi honlapjára juttok.

szerk.: vagy mégsem? tettem fel két videót, de letörölte az eddigi kettőt, hmm. De a zenéknél meg nem így ment. Fura.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása