Tumblr kliens körkép

2010.05.21. 19:47 // Írta: Appdroid Hungary

 Essünk neki. Ahogy azt nem is olyan rég ígértem, belecsapunk a lecsóba. A jóság a tovább mögé szorul, ide csak a futottak még kategória rövid leírása kerül. A tumblr a twitter mellett az egyik legjobb microblog szolgáltatás, kényelmes, nagyszerű rendszerrel dolgozik, érdemes kipróbálni, ha még nem tetted.

Futottak még:

aTumble, Tumblyra, Tumblife

A borzasztó grafikus felület, és a teljes használhatatlanság miatt ezeket még kipróbálásra sem ajánlom. De tényleg. Az aTumble és a Tumblife ingyenes verziójában nincs dashboard nézet, ami nélkül kb. pont semmit se ér egy tumblr kliens. A Tumblyrában van, csak használhatatlan, ergó ugyanott tartunk.

 

 

És akkor elérkeztünk az első egészen ígéretesnek kinéző versenyzőhöz, a Tumblroid lite verziójához. Ami elsőre egész szépen indított, aztán egy csapásra sikerült neki még az előző három versenyzőnél is rosszabb szájízt hagynia maga után, pedig ilyen téren azok is magasra tették a lécet.

Szóval, a Tumblroid. Szép és jól használható dashboard nézet, lehet posztolni képet a gépről, illetve igazából csak lehetne, de a legtöbb funkciót a lite verzió letiltja, és a fizetős app megrendelésére bíztat minket. Ami még önmagában nem lenne baj, sőt, reblogolni se enged, ami mondjuk a tumblr egyik kulcsformátuma, és azért ez még akkor is pofátlanságnak titulálnám, ha az alábbi dolgot nem fedeztem volna fel. Egyszer megpróbáltam véletlenül offline elindítani a progit, se wifi, se 3g, és egy olyan üzenet fogadott, hogy a progi nem tudja betölteni a http://tumblr.com/iphone oldalt, ami ugye a tumblr okostelóra igazított változata. És még ez se lenne baj, ha. Ha a reblogért ugye nem kérnének pénzt. Mert az ugyanis a webes okosteló változatban INGYEN és bérmentve benne van. És ezért dühített fel leginkább ez az app, mert nem csak a saját funkcióit korlátozza pofátlanul, de még azt is, amit amúgy a tumblr alapból nyújtana felénk, ingyen = lehúzás.

A ház ajánlata a ttTumblr lesz, megírom nemsokára azt is.

 

 

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása