Weather Eye

2012.07.31. 16:00 // Írta: Deino

wheteye.jpg

Időjárás figyelő alkalmazás és widget - igazi gyöngyszem ráadásul. Olyan szépen kidolgozott, olyan jól testreszabható, hogy az embernek bűntudata támad használat közben, hogy ez tényleg ingyen van? Persze nem teljesen ingyen, reklámok rontják az összképet, amit egy "pro" verzió vásárlásával könnyedén orvosolhatunk. Sajnos az ára kissé borsos (423 forint), de a lehetőség adott.

Az alapok ugyanazok, amik minden másik ilyen jellegű appnál: válassz városokat, amit figyel majd a virtuális Aigner Szilárd, frissítés gyakorisága, milyen mértékegységet jelezzen a gép, stb. Ami nagyon tetszett viszont és nem látni minden nap, az a widget és a megjelenítés testreszabhatóságának mértéke.

Egyrészről lehet választani ikonokat. Nem elég, hogy 11 ikonpakkot alapból tartalmaz az app, akár még saját ikonokat is belerugdalhatunk, ha nagyon akarunk. A widgetnél választhatunk háttérszínt, ikon típust, átlátszóságot, stb. Zseniális, de tényleg.

Verdikt: négy csillag lett, mert a pro key kicsit drága, egyik másik default ikon randa, valamint egy világos témát hiányolok a főmenüből, meg ilyenek. Apró dolgok, de pont elég volt ahhoz, hogy ne csapjam rá az ötödik csillagot. Ettől függetlenül egy nagyon jó ingyenes appal van dolgunk, kiválóan használható.

[ google play ]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrhwk 2012.07.31. 18:52:00

Az app, ami miatt hosszú évek után leváltottam a Beautiful Widgetset. :)

danesdzsu2 2012.09.02. 12:43:00

@Warhawk.365: és most válthatod vissza:)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása