Shadowgun techdemó

2011.05.31. 16:03 // Írta: Deino

Nem, az nem videó, az ott valósidőben megy a kijelzőn. A Shadowgun nevű játékot demózza az egyik fejlesztő egy Acer Iconia Tabon. Utóbbit egy Tegra kettő hajtja, én meg fejet hajtok a fejlesztők előtt, lassan tényleg ott tartunk, hogy nehéz lesz megmondani a különbséget egy Xbox meg egy android játék között. Várós, bár az irányítás nem tudom, milyen lesz. Bár lehet tök felesleges ezen aggódni, mivel az ASUS Transformer tabja pl. már kezeli az Xbox 360 és a Playstation kontrollereket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jtrencsenyi 2011.05.31. 18:06:33

A játék egyébként itt készül a szomszédunkban, Brnoban és ezeknek a srácoknak köszönhetjük a sikeres Samurai Vengance I-II iOS játékokat is, amit szintén portoltak Androidra.
Egyébként ez a játék és a korábbi játékaik is Unity3D engine-t használnak.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása