Kiszivárgott Galaxy S2 promókép és specifikációk

2011.02.12. 14:02 // Írta: Deino

Jött ma is egy kiszivárgott információ, a Samsung Galaxy S utódjáról. Mint minden kiszivárgott infót, ezt is érdemes némi fenntartással kezelni, de azért lássuk.

Először tudjuk le a dolog technikai részét, jöjjenek a lényegesebb adatok: android 2.3 (Gingerbread), egy 4.3-as érintő képernyő (gondolom SAMOLED, elvégre Samsung a cucc) és 1 GHz-es dual-core processzor. Ez utóbbinak szintén ismeretlen a pontos típusa, de több mint valószínű, hogy a Samsung a Tegra 2 helyett inkább valami saját fejlesztésű dual-core chippel fogja csatába küldeni a Galaxy S2-t. A figyelmes megfigyelők láthatnak egy előlapi kamerát is, arról totál semmi infó.

Fontos adat még, hogy a gép mindössze 8,49 mm vastag lesz (talán ez az eddigi legvékonyabb mobil), valamint 116 gramm. Ez utóbbi nekem kicsit túl könnyűnek hangzik, nem biztos, hogy jó döntés. Ha túl könnyű a telefon a méretéhez képest, akkor könnyen olcsó, műanyag, plasztik benyomást kelthet, amikor kézbe vesszük. Majd elválik a megjelenésnél.

A fenti képen pedig (elvileg) maga a telefon látható. Lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem úgy néz ki a telefon... mintha valaki fogta volna az iPhone 4 külsejét, aztán ráfotsoppolt volna egy android feat. win7 mobil interfészt. Best of both three worlds? Nekem speciel annyira nem jön be, de majd a nagyközönség eldönti.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaRsY 2011.02.13. 10:45:06

Ha a kijelző 4,3", és felette meg alatta is ilyen vastag hely van, akkor ez egy Desire HD-nál is magasabb készülék. Az meg már nem túl nagy?

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.02.13. 11:58:08

Lehet hogy haluzok, de nagyon szélesnek látom...
:)

TaRsY 2011.02.13. 19:03:53

Picivel keskenyebb pedig mint a HTC HD2

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása