Market leárazások - 7. nap

2011.12.12. 20:11 // Írta: Deino

Screenshot-3.png

Hetedik nap. Mindenki ész nélkül vásárolja az akciós alkalmazásokat - beütött az APPokalipszis. A héten már egyszer lehalt a Market a túlterheléstől, a tömeges pánikot csak a gyors reagálású IT nindzsák és az ilyen helyzetekre kiképezett mérges madár kommandó bevetésével tudták megakadályozni. Mindenütt hullák, kifosztott polcok, halott unikornisok, halkan motyogó fejlesztők és átütő dögszag. Pár srác a metrón megpróbált tíz centes jegyet kialkudni a BKV ellenőrtől, miközben lóbálták az orra előtt a mobilon megnyitott Marketet. Egy nyugdíjas bácsi azt morogta az orra alatt a madaras teszkóban, hogy kenyér helyett inkább megveszi mind a tíz appot, és még talán jobban is jön ki, egye meg a franc a mocskos pék-maffiát! A bloggerek fáradt, beletörődő sóhajjal gépelik és tweetelik az akciós appokat - már ők sem bírják. Senki se tudja, hogy mi lesz a tizedik nap végén. A mai ostrom a végéhez közelít - vágjunk bele.

  • Doodle Jump - Toplistás, minőségi platformer játék. Cuki rajzfilmes grafikával.
  • When I Get Bigger - gyerekeknek szóló, e-book, szintén rajzos, fel is olvas - angol nyelvű.
  • Beautiful Widgets - gyönyörű szép, minőségi widget pakk: órák, időjárás, stb.
  • Flick Soccer - ujjal vonalat húzós, 11-est rúgós focis játék.
  • Super KO Boxing 2 - ez is rajzolt grafikájú, jópofa boxolós app, tudom ajánlani, bár az újrajátszhatósági értéke közel nulla.
  • Blow up - fizikára épülő logikai játék, ahol mindenféle épületeket kell felrobbantgatni.
  • Block Breaker 3 - az ősrégi DOS csoda, az Arcanoid egyenesági leszármazottja, (klónja) de telipumpálva szteroiddal: boss fightok, oldalra scrollozás, kapcsolók, 100 pálya, elég kemények néz ki. Ezzel még videó szintjén se találkoztam sehol, szóval a minőségét tekintve nem nagyon tudok nyilatkozni - de ha bekerült a listába, akkor tuti jó cucc.
  • Soundhound - odanyomod a telefont valami zeneforráshoz (rádió, tévé), és gombnyomásra megpróbálja felismerni neked az elhangzó zenét. Magyar számokkal elég ergyán áll, a külföldi, populárisabb cuccokat egész jól meg szokta találni. Felvágásra, telefonnal menőzésre optimális, de gyakorlati haszna nem sok van, mondhatni nulla.
  • Roll in the Hole - szintén fizikára épülő játék, egy túlsúlyos, PoPo névre hallgató pandával kell nyomulni, szintén rajzfilmes hangulatú környezetben - mellékesen jegyezném meg, hogy a Kung-Fu Panda licenszének birtokosa helyében én már perelnék. Ott is kövér, ott is panda, csak ott simán Po, és nem PoPo.

 

Mára ennyi. Holnap ismét támadunk.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.12.12. 21:18:08

1, Megint kakukktojás a 10. app? :)
2, Beautiful Widgets, már valamelyik korábbi napon volt? (Vagy fancy widgest volt?)
3, Nincs autós játék? (Vagy a 10. az?)

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.12. 21:37:04

@.tnm: A Flight Control névre hallgató cucc a 10., de a fejlesztő (még?) nem engedélyezte magyarországot, így nálunk nem dobja fel a listában. Ha van root + market enabler, akkor valami US szolgáltatót kell fékelni, és utána már a Market is kilistázza.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása