Humortalan tahók vagyunk, az van

2011.04.01. 15:51 // Írta: Deino

Április elseje ide, vagy oda, mi idén nem csináltunk hülyét magunkból, és igyekeztünk kamuhír mentes sziget lenni az ilyenkor legendásan használhatatlan internet kavargó tengerén. Nálunk idén sem derült ki Steve Jobsról, hogy kedvenc thaiföldi fiú prostituáltjának neve Ahn Dro Ihd, vagy hogy Steve Ballmer hétpecsétes titok alatt tartja, hogy kizárlóag droidzöld váladékot képes termelni az orra.

Viszont abszolút nem érzem úgy, hogy ennek meg kéne akadályoznia abban, hogy kiposztoljak párat a jobban sikerült poénok közül :)

Szifon.com leállás: Önmagában elég gyenge és átlátszó poén lett volna (az Apple bezáratta a holnapot warez tartalom és mindenféle kopirájt ejnye-bejnye miatt, jaj), azonban Plastik Józsi megmentette a helyzetet, mivel szegény sikeresen benyalta a poént, és ezt csúnyán tetézve még posztolt is róla. De legalább férfiasan viselte a tévedést, ezért jár némi virtuális kalaplengetés. Bocsfiúk, de április elsején semmit nem szabad elhinni az interneten. Még azt se, amit te írtál.

Twitter: úgy tűnik a droidos fejlesztők mind (idézek egy kedvenc tévés műsorvezetőt, pluszpont, ha valaki bekommenteli, ki volt az!) tréfarépát vacsoráztak, mert az alábbi, kissé lapos és átlátszó tweetekkel riogatták a népet:

A CyanogenMod romok fő fejlesztője konkrétan csak annyit tweetelt ki, "I quit android", a Clockworkmodosok már szofisztikáltabbak voltak, ők ugyanis arról adtak hírt, hogy felvásárolta őket a HTC.

Az OMGubuntu egy szál szexi kommandlájn interfésszel fogadta ma a látogatókat, a Gmail a Kinect babérjaira tört, a Redditeseknek meg kurva nagy pacsi jár, mert az r/android és az r/iphone szépen csapatot váltottak, a Windows Phone 7 meg nagyon forever alone, mert vele senki nem akart cserélni.

Személyes kedvenc a Toshiba, ahol a jelek szerint valakibe két kézzel tömték az LSD-t, és utána még egy utca Charlie Sheent is felszippantott, mielőtt megalkotta az évtized háromdés (azt se tudom minek nevezzem ezt) gadgetjét. Ja, majdnem kifelejtettem az Angry Nerds nevű zsenialitást.

Ja, utolsó, de tényleg! A Piratebay-t megvette az E-bay. Szóval mindenki egy idióta április elsején, mi nem annyira, de csak azért, mert lusták vagyunk ám.

updét: óh, b+, nincs tíz perce, hogy befejezem a posztot, amikor is a Google megnyeri az internetet. A Helvetica szóra keresve minden találat Comic Sansban érkezik. Most egy kicsit meghaltam odabent.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása