Beharangozó: Telenor Android Workshop 3.

2011.03.10. 08:44 // Írta: Deino

Ma este ismét Telenor Android Workshop, úgyhogy ezen apropóból beteszem ide hangulatfokozónak az előző workshopon készült videót. Amiben nem mellesleg többször is kiszúrtam magam, aresius kollégát, de még az überfotogén drobee-t is, nem beszélve a Desire-ről, amit valamiért nagyon szerettek videózni és fényképezni is, fura.

Ja igen, szóval a lényeg. Telenor Android Workshop, a harmadik. Ha esetleg valaki szeretne előtte / közben összefutni velünk, dobjon legalább egy kommentet, hogy legyen tippünk róla, kit keressünk :) Este livetweet várható, ami a tervek szerint a blogon is megjelenik emészthető formában. Píszaut, Deino voltam, megyek tweetfalat bütykölni.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuzella. 2011.03.10. 09:34:18

Mi ketten megyünk az Andromedar-tól. Remélem összefutunk majd egy pár szó erejéig. :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása