Vasárnapi hírek

2010.08.08. 16:35 // Írta: Appdroid Hungary

  • Felbukkant pár kép egy még ismeretlen HTC készülékről, ami akár a korábban már említett HTC Desire HD is lehet. Froyo, 4.3" kijelző, 1 gigás Qualcomm processzor... - valószínűleg a Snapdragon - ja, és egy 8 MP kamera, ami már tudja majd a 720p videót. Várós. Nagyon hasonlít az HTC EVO-ra.
  • Egy másik HTC készülék is megvillantotta magát, kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel. És a hírek szerint 1,2 gigás processzorral.
  • Az LG Ally is kap majd Froyót.
  • Azt pletykálják, augusztus 11-én startol a Samsung Epic 4G.
  • Azt pletykálják, hogy a Verizon nevű mobilszolgáltató és a Motorola együtt ügyködnek egy android alapú Tablet kiadásán, ami natív támogatná a Verizon digitális TV szolgáltatását.

A mai hírek kicsit soványkára sikerültek, ennyi fér bele sajnos az időmbe ;)

Címkék: hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

café 2010.08.08. 17:49:31

Először is kösz a blogért, rengeteg hasznos információt találni itt.

Amit kérdezni szeretnék az teljesen off, de talán itt az egyebek között elfér, szóval Desire-m van, és most olvasom, hogy kijött rá a múlt héten a Froyo, nekem viszont a korábbi kisebb frissítésekkel ellentétben ezúttal nem jött értesítés. A készülékem kártyafüggetlen. Viszont egy hétig olyan helyen voltam, ahol nem volt wifi, így internet elérés sem. Most már van, de értesítés nincs.

Szerinted mi a teendő? Próbáljak frissíteni menüből vagy várjam míg bejelentkezik magától?
Kösz.

Appdroid Hungary 2010.08.08. 18:07:41

Én nem szoktam megvárni az értesítést, hanem szépen bemegyek a settings > about phone > system software update nevű menüpontba, és rányomok a "Check Now" gombra. Wifi ugye legyen, és Froyónál még arra kell ügyelni, hogy legalább 25 mega hely kell a telepítéshez a telefon belső memóriájában, az SD kártya nem jó neki.

Ha gyári, nem rootolt HTC Sense fut a telón, akkor semmi baja nem lehet. Az ikonok a Home Screenről meg a háttér maximum elszállhat, de programok meg minden marad a régiben. Legalábbis nálam az egyik frissítés lezúzta a Home Screen ikonostól, a Froyo mondjuk azt hiszem, pont megkímélt mindent.

café 2010.08.08. 18:13:32

Igen, amikor múltkor még az előző op rendszeren belül volt frissülés, akkor ez történt, tehát a screenekeket kellett csak újra beállítani, a többi maradt.

Erre a menüs megoldásra céloztam, csak nem tudtam hogy van-e annak jelentősége, hogy a program talál meg engem és nem én őt. Főleg mert itt-ott azt olvasni fórumokon, hogy valakinek ez a frissítés nem tett túl jót, azóta nem működik a gps, ilyesmi. Meg azt is írják itt-ott, hogy valami update érkezik máris ezen hibák miatt.
Van ilyen infod vagy ezek csak megalapozatlan pletykák?

Appdroid Hungary 2010.08.08. 18:40:15

Semmi jelentősége annak, hogy te nyomsz rá, hogy keressen, vagy magától találja meg.

Hát, nem tudom, nem vagyok reprezentatív minta, de én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. A GPS nekem még kicsit gyorsabb is. De a szokásos szerintem, semmit nem változott. Én más hibákat nem vettem észre. A hívóképernyő egyszer össze volt csúszva, de másnap már az is tökéletesen ment. Hol olvastad ezeket?

café 2010.08.08. 18:53:36

talán a webisztánon a kommentek között

Appdroid Hungary 2010.08.08. 19:00:47

Passzolom, igazából ha sokaknál jelentkezett volna ilyen, arról elég valószínű, hogy olvastam volna legalább twitteren valamit, de mondom, én nem találkoztam ilyesmivel.

café 2010.08.08. 23:18:36

Hát ez érdekes. Megpróbáltam az update-t menüből, checking, aztán azt írja, hogy nincs elérhető update. Ez vajon mit jelenthet?

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása