HTC feat. Super AMOLED, Samsung vs. Apple, Android does PlayStation

2010.07.26. 12:34 // Írta: Appdroid Hungary

Természetesen akkor van a legnagyobb pörgés, amikor egész hétvégén el vagyok vágva az internettől. Mindegy, panaszkodás vége, jöjjenek a közelmúlt fontosabb androidos hírei.

  • Először a francia és koreai Samsung Galaxy S tulajdonosok örülhetnek majd a Froyo érkezésének, nekik már csak szeptemberig kell várniuk.
  • Az egyik XDA-s hacker átportolta a többek között a Samsung Galaxy S-t is hajtó TouchWiz nevű custom interfészt a Nexus One-ra. Arra egyelőre még senki nem jött rá, hogy miért. A cuccos root mentes telefonokon is fut, egy szimpla apk telepítés az egész. 
  • A HTC nyilatkozata szerint hiába ígér fűt-fát a Google a 3.0 Gingerbread kapcsán, ők attól még igen valószínű, hogy csakazértis alávágnak egy HTC Sense-t.
  • A Samsung annyira fiatalos, hogy twitteren kiválogatott pár iPhone 4 tulajt, akik nagyon sírtak a telefon használhatatlansága miatt, és hozzájuk vágott egy Samsung Galaxy S-t. Ingyen.
  • Ha már Samsung: nagyon úgy néz ki, hogy a Samsung egész pályás letámadást tervez az Apple ellen az iPod / iPhone / iPad vonalon.
  • Az Apple közben a Droid X antennáját is elkezdte fikázni.
  • A HTC Visionről megint felbukkant egy kép, meg néhány technikai specifikáció. A jelek szerint egy az egyben a HTC Desire lesz, csak kicsúsztatható billentyűzettel.
  • Megjelent az ICQ hivatalos android alkalmazása is.
  • Megjelent a marketplészen a Psx4Droid nevű PS-1 emulátor végleges verziója.
  • A HTC is rátette a kezét a Super AMOLED ( Samsung Galaxy S kijelzője) és a Super LCD technológiára is. Egyes mostani modellek is kijelzőjét is frissítik majd az új technológiára (konkrétan a HTC Desire és a Nexus One neve hangzott el eddig.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása