Kopogtat az App Inventor és az Openfeint, frissült a Doubletwist, bye-bye Nexus One

2010.07.22. 12:53 // Írta: Appdroid Hungary

  • Az ( Appbraint futtató ) androidos telefonok 99,1%-án megtalálható a Google Maps. 85%-os eredményt tud felmutatni a második helyezett Facebook, majdnem 64% a Barcode Scanner. Itt a teljes lista, meg némi elemzés mellé angolul.
  • Jön az Openfeint fejleszteni androidra. Az Apple Appstoreban elég sikeres játékfejlesztők, sokan tőlük várják a megváltást.
  • Geek's Phone's CCR: az abszolút open source telefon. Ez abban nyilvánul meg, hogy a custom ROMokat - ha megütik a szintet - akkor hivatalossá teszik, ergo garancia vesztés nélkül bütykölheted a telefont szoftveresen. - Csúnyán nézünk a Motorolára, aki mindennemű bütykölést hardware blokkal jutalmaz.
  • Az amerikai Védelmi Minisztérium is az android felé kacsingat. Behalok.
  • Több tweetet is olvastam már arról, hogy elkezdtek kiszállingózni a Google App Inventor meghívók.
  • Itt egy érdekes videó egy újfajta billentyűzetről. Ami elvileg billentyűzet nélkül is tudja, hogy mit gépelsz. Tesztelném, de még nincs belőle tesztpéldány. Fene. Androidra és iOSre jön majd.
  • A Google legnagyobb kínai riválisa, a Baidu saját linux alapú open source mobilplatformot akar létrehozni. Vajon honnan vették az ötletet?
  • A Doubletwist új verziója már támogatja a last.fm scrobblingot, kapott egy szolid kis widgetet, újított Legtöbbet Játszott és Legjobbra Értékelt listát is.
  • Android ikon gyűjtemény fejlesztőknek.
  • Az Android robotbabát áruló cég folyamatosan ki van fogyva, annyira veszik tőlük a kis gizmókat. Remélem lassan hozzánk is eljutnak a kis zöld robotok.
  • Amerikában július végétől kapható majd a Dell Streak.
  • Az utolsó Google-től közvetlenül megrendelhető Nexus One szállítmányt pillanatok alatt szétkapkodták. Mostantól csak független kereskedőktől szerezhető be a mobil.
  • A bizarr nevű Twidroyddal folytatjuk a twitter kliens körképet.
Címkék: hírek

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2010.07.22. 13:25:34

Eddig egy billentyűzetet találtam ami igazán helyettesíteni tudja az alapot. Hiába a sokféle lehetőség ha a magyar nyelv támogatása szinte egyikben sincs meg. A SlideIT Keyboard szerencsére kivétel. Iszonyú gyorsan lehet vele írni.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása