Android Híradó

2010.07.16. 08:53 // Írta: Appdroid Hungary

  • A nap híre, hogy októberben jön a HTC Desire HD: 4,3"-os WVGA kijelző, 8 megapixeles kamera, Android 2.2, 1 gigahertzes Qualcomm processzor (gondolom a Snapdragon ez is) unibody (aluminium?) design, 720p videó felvétel. Impresszív.
  • Még egy kis Desire: a Telus nevű kanadai szolgáltató AMOLED helyett SLCD-vel (SONY Super LCD) felszerelve fogja szállítani a Desiret. Érdekes.
  • A Google szerint még nincs 100.000 android app a Marketplace-en, csak bénán mér az Androlib. Ők 70.000 appot mondanak. Hát, csak jobban tudják.
  • A méltán népszerű adw.launcher készítője elérhetővé tett egy téma készítő template-et, szóval nemsokára jönnek majd a jó kis témák az egyik kedvenc home replacement appomhoz.
  • Webisztánon volt tegnap egy jó kis írás a Froyo és a HTC nem túl baráti viszonyáról.
  • Az Android Market kitárta fizetős appokkal teli karját Korea felé.
  • A RockPlayer már elérhető az Android Marketről is.
  • Pets LIVE néven valami elképesztő pofátlan pokémon klón MMORPG terjed, állítólag 2 millió játékossal. Őrület.
  • A MiKandi, a Marketplace pornósított változata ma büszkén tette közhírré, hogy a világon elsőként ők publikálnak Live Video Sex Chat alkamazást mobilra. És a FaceTime, kérdem én? (justkiddin') Mondjuk ez 3G-ről is megy. Sex Chat akár a buszon is, más se hiányzott.
  • A végére pedig egy kis időutazás: Windows 3.1 androidon. Készül a Win95 is.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása