Tasks

2012.07.31. 08:00 // Írta: Deino

tasks.jpg

To-do alkalmazás, a jobbik fajtából. Kezdjük a külcsínnel: nagyon látványos a design, sőt nem csak látványos, hanem nagyon fluid. Alapjáraton a világos téma a nyerő - ami hogy, hogy nem, tökéletesen holo-kompatibilis -, de a fejlesztők mellékeltek egy sötét verziót is, hogy mindenki boldoggá legyen téve.

A belbecsről: a pipálgatás, feladat hozzáadás röhejesen egyszerű, ezért be is vések egy bolygónyi pirospontot a drága készítők neve mellé. Új listát csinálni már nem ilyen könnyű, kicsit el lett rejtve a menüben - feleslegesen, teszem hozzá. A listák közti váltás szintén nem igényel három diplomát, egész egyszerűen oldalra húzással váltogathatunk. Kapunk egy viszonylag használható widgetet, ami nagyon faszán működik átméretezve is - pirospont ismét.

Verdikt: egy-két UI logikátlanság miatt nem volt arcom megadni az ötcsillagot, de inkább négy és háromnegyed az ítélet, mint négy. Van ingyenes verzió (ami 10 nap után kezd reklámokat dobálni), és egy fizetős, ahol 233 magyar forint ellenében soha többet nem kell reklámokra nézni. Mindent szinkronizál a gmail fiókunkkal, semmi nem tud elveszni. Tegyetek vele egy próbát, megéri.

[ google play ]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barcaxavi 2012.07.31. 09:30:15

Kb két-három hete vettem meg. Ahogy írtad is, abszolút könnyen használható.
Plusz pont, hogy több gmail fiókot is tud kezelni egyszerre (és még azon belül is listákat természetesen...).

lipilee · http://lipilee.hu 2012.07.31. 10:23:39

nálam 5 csillag volt, de nem vagyunk egyformák :)

DuDe 2012.07.31. 16:15:57

nagyon tuti...egyből a vásárlósra nyomtam :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása