Pix

2012.04.19. 15:00 // Írta: Deino

pix.jpg

A Pix egy érdekes alkalmazás, több szempontból is kakukktojás. Egyrészről az alapötlet, miszerint egy képre több effektet is ráhúzhatunk és mixelhetjük őket, nagyon jó! Akár három teljesen különbözőt is összekutyulhatunk, ahogy az nekünk tetszik. Ilyet máshol nem nagyon lehet csinálni, max. a körülményes "elmentem, megnyitom újra" módszerrel, ami röhejesen nagy bénázás a Pix fasza megoldásához képest.

A három darab csillagból sejthető, hogy itt akkor ki is fogytam a pozitívumokból. Egyrészről oké, hogy összekutyulhatok három effektet, de a végeredmény a legtöbb esetben ocsmány, sőt, a legtöbb effekt alapjáraton olyan randa, túl erős, túl harsány, hogy nem is kell hozzáadni másikat, már el van rontva a kép. Az Instagram, Picplz, vagy Pixlr-o-Matic effektjeinek a lába nyomát se éri el a cucc. Szégyen.

A másik pedig a kezelőfelület. A legtöbb appal az szokott lenni a baj, hogy nagyon ájfónos a kinézet, hát itt nem. Majdnem berosáltam, de itt meg túl windózfónhét volt a felület. Szokjunk már le erről, ott a Holo, mint kiindulási alap, tessék használni. Ez most nekem nagyon zavaró volt, nem illeszkedik sehova, fura kezelni, nem tetszik a működése.

Verdikt: a potenciál ott van az appban, de a megvalósítás nagyon lerontja. Nagyon. Konkrétan meg kellett erőltetni magam, hogy jó képet tudjak effektelni vele (az viszont elég jó lett). <sóhaj> Fáj érte a szívem, lehetett volna ez jobb is.

[play link]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása