Magic Butt

2012.02.06. 08:00 // Írta: Deino

Kezdjük a hétfőt - twitteres kiejtésben hatefőt - egy kis vidámsággal. Mert én olyan jót vigyorogtam ezen a különleges kis élő háttérképen, mint még előtte egyen se. Láttam már sok használhatatlan appot a Marketen, még több használhatatlan live wallpapert, de eddig ez viszi a csúcsot.

Konkrétan van kihívója valagszámra, nem igazán mondhatjuk, hogy fenekestül felfordítaná a mindennapjainkat, vagy hogy bármilyen seggítséget, kapaszkodót nyújtana a hétköznapok folyamán, és mégis... Azt hiszem minden hátsó szándék nélkül mondhatom, hogy egy igazi technó slágerrel, rock zúzással, popsikerrel felérő appot sikerült a fejlesztőnek letennie az asztalra.

Viccet félretéve, ez a Magic Butt dolog megmosolyogtató mondjuk három percig, (két-három napig, ha 13 éves, vagy fiatalabb vagy) de nincs az az ég, hogy én egy ilyen, vagy ehhez hasonló háttérrel égessem magam. Tárt karokkal várom a folytatást, a Magic Csöcsöt. Egyáltalán mitől olyan medzsik ez a Magic Butt? Ha alaposan megdörzsölöm, teljesíti három kívánságom, vagy előbújik belőle egy dzsinn?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BIRS 2012.02.06. 11:44:55

a cikkben említett megmosolyogtató 3 percre tuti feltenném, na de 175 Ft-ért?

ezek tökhülyék :-)

fizetős Magic Butt MONGYONLE! ;-)

Deino · http://play.blog.hu 2012.02.06. 11:49:31

@BIRS: Női segg, ingyen? Ebben a *fara*muci gazdasági helyzetben? Majd po-pónt ez lesz ingyen, jaj, még el is dadogtam magam. :D

BIRS 2012.02.06. 12:12:08

@Deino: ASSzoult igazad van, anyagi helyzetunk nem FENEKig tejfel.
na de tan eppen ezert all ellen konnyebben az ember a hetkoznaPI CSAbitasoknak ;-)

Deino · http://play.blog.hu 2012.02.06. 12:17:06

@BIRS: várni kell egy kicsit, amíg le*ülep*szik a jelenlegi gazdmasági helyzet, vagy marékra fogni a *kuffert*, és elmenni külföldre, ott jobb az élet.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2012.02.06. 12:35:41

Csak Angliába ne menjetek, mert ott seggit sem látni a ködtől. Csak képek vannak vagy van aláfestő zene is? Én Mario Puzo Keresztapájának betétdalait javasolnám vagy az Üvöltő szelek zenéjét Ryuichi Sakamototól. Hogy kell tepelíteni, nem értek hozzá, ez is olyan plug and play izé? Mondjuk kifogásnak nem lenne rossz, letapizol valakit és csak annyit mondasz: bocs, eltévesztettem, csak a leveleimet akartam csekkolni.

gabigyerek 2012.02.08. 10:07:09

Egy vérbő puncival ezt a játékot sokkal inkább el tudnám képzelni... Főleg a "stretch more" tulajdonságot :D

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása