Így néz ki egy raklap Galaxy Nexus

2011.12.16. 09:00 // Írta: Deino

GALAXY-Nexus-Boxes.jpg

GALAXY-Nexus-phone-taken-out-box.jpg

Egy lepottyanhatna véletlenül a teherautóról. Pont a kezembe. Légyszí?

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.12.16. 11:02:49

Egyetlen ok miatt, nem ez lesz a következő telefonom: nem bővíthető sd-vel.

(Az, hogy perpill. 180ezer pénz, az nem azt befolyásolja, hogy ez lesz-e, hanem azt, hogy mikor lehetne.)

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.16. 13:47:19

@.tnm: az SD kártya nekem annyira nem hiányzik belőle. Most a Desire-t egy 8 gigással használom, ahhoz képest meg még a 16-os duplázás lenne :)

Az inkább aggasztana, hogy nem tudom kivenni a kártyát, ha elkefélek valamit :)

slukk57 2011.12.16. 14:45:55

Nem kefélni el semmit mert a Nexusokban nem kell az sd-t partíciónálgatni :)

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.16. 14:57:39

@slukk57: a rommal baszakodásnál azért van rá 0,0001% esély, nem? :D Jó, csak tippelek. Jobb szeretem, ha cserélhető, ennyi. Szóval a méret nekem nem lenne akadály, de a cserélhetetlenség - de szép szó - már inkább fekete pont. Pötty. Mikro-pont. Izé.

.tnm (törölt) 2011.12.16. 15:09:27

@Deino & @KEEP Nem a méret miatt aggaszt engem se, hanem a kivehetetlensége miatt.

@slukk57
Ami igenis fontos, ha pl. olyan rom-ot raksz fel, amivel nem tudsz bebootolni és akarnál másik zip-et feldobni a memóriára (adb push nem annyira kényelmes, ha egyáltalán eljutsz adb-ig, ha HBoot-ot kell frissíteni, akkor azt hiszem csak a memkártya gyökerébe másolt megfelelő nevű zip tud segíteni, valahogy meg oda kell tudni másolni). Emellett micro sd olvasó már majdnem minden laptopba, tablet-be stb. van, microUSB kábel, vagy wifi hálózat viszont nem mindig elérhető.

BTW ugyanolyan flash memóriából van az a 16/32 GB tároló is, mint a többi. Időnként elöregszik és onnantól kb cseszheted, mert elég egy, az elektronika által nem felismert blokk és soha nem lehetsz biztos abban, hogy amit felmásolsz az működni fog-e. Ez persze 400-500 megás telómemóriánál is előállhat, csak jóval kisebb a valószínűsége. SD kártyával, vagy pen drive-val nem egyszer jártam így: sebaj (elő)vettem egy másikat. A telefonban kicserélni nem ilyen egyszerű.

@Deino én 16-osat használok épp a GTAIII-mal volt először, hogy nem vettem észre, hogy belaktam. (Le kellett törölnöm egy pár, még meg nem nézett LLS-t :) )

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása