Havasi Balázs és a Samsung Galaxy Note

2011.12.06. 15:34 // Írta: Deino

tumblr_lvsbx3cq851r1u1ywo1_500.jpg

Abszolút "bulvár", de annál lokálpatriótább hír következik: a világszinten elismert magyar zongoraművész/zeneszerző, Havasi Balázs egy Samsung Galaxy Note segedelme nélkül adott koncertet december harmadikán, a Budapesti Kongresszusi Központban.

Helyesbítek, hála Midnight_Special kommentelőnknek: a művész úr nem használta a koncert során a telefont / tabletet, hanem Samsung vezetője adta át neki egy díj kíséretében. Ezúton is gratulálunk, és köszi a helyesbítést is ;)

Kifejezetten érdekelne, hogy ez pontosan hogy nézhetett ki, gondolom a Note volt a virtuális kottatartó, vagy valami hasonló funkciót tudok neki elképzelni - elvégre elég nagy az a telefon, de azért egy zongorát mégse pótolhat.

Ha netán valaki tudja a megoldást, ne habozzon jelezni a kommentek között.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Midnight_Special 2011.12.07. 01:40:04

Hát az igazat megvallva, ez az ötlet/hír nem tudom, hol röppent fel, nagyon érdekelne. Én ott voltam a koncerten és a galaxy note-ot a művész úr a samsung magyarországi vezetőjétől kapta egy díjjal egyetemben (sajnos a nevét nem fogom tudni pontosan megmondani), amit olyan ismert/elismert embereknek adnak, akik valamilyen téren innovációt tudnak felmutatni. A díjat és a Note-ot igazából a koncert közepén adták át két darab közötti szünetben aztán le is adták a színpadról, szóval a Galaxy Note egy percig nem volt használva a koncert alatt.

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.07. 09:08:42

@Midnight_Special: na szép, nem csoda, hogy magyar forrásból sehol nem sikerült megerősítő cikket találnom :) Egy ilyen külföldi, kisebb szájton futottam bele (twitteren linkelte valaki a #android hashtagen, csak highlightolt a szemem egyből a magyar névre :) ). De akkor ezt javítom is mindjárt.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása