Motorola Droid RAZR

2011.10.17. 21:04 // Írta: Deino

razr_res.jpg

Pár hónapja felröppent a pletyka, hogy a Motorola új életet lehet a pre-android korszakban legsikeresebb telefon brandjébe, a RAZR-be. Ennek beharangozására csináltak is egy nagyon pofás, nagyon szép teaser oldalt: gyönyörű design, látványos szlogenek, pörög a visszaszámláló, minden. Szép lassan csepegtették volna el a kódokat, amivel egy-egy képkockát lehetett volna "unlockolni" az új RAZR-ről. Figyeltétek a feltételes módot?

Azzal nem számoltak, hogy az egyik szemfüles olvasó csuklóig nyúl az oldal source kódjába, és szépen kirántja belőle a leleplezésre szánt képet. Szopó. Gondolom a Motorolánál most azt a felettébb vicces játékot játsszák, hogy két ember lefogja az oldalt kódoló illetőt, a harmadik pedig egy púderezett széklábbal inzultálja, análisan.

Amit a képről sikerült megszakértenem: a kamera mellett látható 1080 feliratot gondolom nem nagyon kell magyarázni, meg a 4G LTE is eléggé magáért beszél. Ez utóbbi (meg a "Verizon" felirat) sajnos nekem azt sugallja, hogy a RAZR megint nem európai piacra érkezik. Ennyire büdös a Motónak a vén Európa?

Nem rossz a design, a szokásos Motorola féle halványan szexuális tégla irányban evez ez is, inkább robusztus, férfias kiállású device, mint szép. A hátlap ööö... érdekes? És persze milliméterre pontos méreteket nem tudok mondani így ránézésre, de a képről és a nevéből ítélve szerintem ez egy kifejezetten vékony készülék lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvilHedgehog 2011.10.17. 21:49:03

Ennél jobban nem tudtam kifejezni, hogy bejön a RAZR design.. :D

tasdan5817 2011.10.17. 21:57:08

Fúj... Ez a leírás nagyon áááá! :D
Motorolától ennél többet várt volna az ember, de a telefon pofás meg kell hagyni.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása