Bréking: videón a Nexus Prime

2011.10.07. 12:13 // Írta: Deino

Mégsem kell várni október 11-ig, már most van némi rendes videóleak az új Nexusról, és persze valamennyire az új androidról, az Ice Cream Sandwichről. Miután leküzdöttük az első, természetes reakciónkat, szedjük szét a videót. A szoftveres gombok nagyon babák, bele se merek gondolni, mennyi-mennyi sok új lehetőség rejlik bennük. Az új felület annyira nem új azért, tiszta Honeycomb mindenhol - ebből fakadóan hurrá neki, mert azt szeretjük. Tesztetős, méghozzá nagyon is. A gombnélküliség legnagyobb előnye, hogy a telefon eleje fényéveket ugrott előre futurisztikusság tekintetében: szemből az egész telefon csak egy touch panel, és az már most lejön, hogy ez bitang szexuális kinézetet fog kölcsönözni neki.

Én már várom azért az október 11-re beharangozott Samsung tájékoztatót, ott nyilván minden apró részletet megtudhatunk majd a telefonról - és az új oprendszerről. Nektek hogy tetszik?

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickJ 2011.10.07. 15:08:59

Nagyon csini szerintem is, de sajnos elhalasztották decemberre. Állítólag nincs elég HD-s panel, és ezért az októberi indulás csak papíron történt volna meg.

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.07. 17:26:44

@NickJ: az eggyel frissebb posztunkban ott van, hogy miért is van halasztás. Az biztos, hogy a Samsung nem állt volna neki teaser videót kitenni, ha mégsem akkor indulnak, ahogy tervezték.

NickJ 2011.10.08. 01:27:52

Nem valószínű, hogy SJ miatt elhalasztanák a premiert, ez csak üres feltételezés. Máshol már szeptemberben megírták, hogy belső információk szerint decemberre fog csúszni a bemutató.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása