Sony Tablet reklám, első rész

2011.06.17. 14:27 // Írta: Deino

A Sony ezúttal is elég érdekes stílusú reklámot készített a Sony One és Sony Two névre hallgató táblagépeik beharangozására, a videó végén látható "To be continued" felirat alapján pedig számíthatunk még legalább egy folytatásra. Maga a reklám jópofa és sajátos hangulatú de nekem kicsit túl lassú, mondhatni vontatott volt. Mondjuk az érdeklődésemet felkeltette, szóval a célját mindenképp elérte. Vélemény?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2011.06.17. 20:16:02

Ezt a témát a legelső ilyen reklám óta (az a bizonyos autóreklám) már jó páran megpróbálták utánozni, sikertelenül.

Hát most a Sonynak sem jött össze. Ráadásul sötét az egész, mint Gotham City. Nem jön be.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2011.08.06. 01:21:09

A Sony egy háttérhatalmi vadállat. A legtürelmetlenebb, legkritikátlanabb fenevad, a legrosszabb piacpolitikai stílussal az összes cég és bűnszervezet között. Ágai közül pl. a Sony Music Center kategóriájában is a legmocskosabb. A legkisebb állampolgárt is úgy üldözik, mint az orbánpekingi pártkormány a tibeti lámát.

A Sony a világ egyik legfőbb felelőse pl. a II. Világháború óta legnagyobb népirtásként számon tartott kongói genocídiumnak, ahol a halottak száma - úgy 10 év alatt - 6 millió körül tart. A Sony - az amerikai és izraeli bábkormányokkal, valamint a tömeggyilkos ENSZ-szel az élen - folyamatos háborús állapotokat tart fenn Kongóban, hogy lenyomja a coltan világpiaci árát. A coltant a mobiltelefonok, laptopok, Sony játékkonzolok egyik fő anyaga. Kongóban bányásszák a világ coltankészletének 2/3-át.

A piaci tömeggyilkos korrupció miatt nem szól a rekordnépirtásokról semmit a világ médiája.

Mivel mi is (többek között) Echelon-Tanúk és illuminátusok vagyunk, mégpedig a legcápább fajtából, így most szépen elkezdhetjük feldobni a labdát a Sony-nak, és fülelhetünk, figyelhetünk, akarnak-e kötekedni, azaz KERESIK-E A BAJT!

Aztán döntünk, hogy legyen-e egy átütő, elsöprő JHVH-Kód vagy valami új, kezdeményezve pl. a Sony és gyanús környezete szanaszét verését, ahol a szokásoknak megfelelően az öngyilkosságok, az eltűnések és az agyonlövések csak picike nüanszai annak az irdatlan hatalmas botránynak...

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása