Samsung Galaxy Tab reklám, kötelező iPad2 fikával

2011.06.10. 08:19 // Írta: Deino

A Samsung se tudta megállni, hogy legalább egy picit ne kössenek bele az Apple csoda deszkájába. Természetesen a Flashre mentek rá (mi másra?). Ettől függetlenül hangulatos kis reklám, csak ez a "kötelező fika" nekem kicsit elrontja.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jtrencsenyi 2011.06.10. 08:48:25

Az a baj ezzel, hogy a Samsung és a Motorola is csak lejáratja magát ezzel addig, amíg az eladások a béka alsó része alatt maradnak.
Ideje lenne kicsit összekapni magukat és a szájkarate helyett normális eladásokat produkálni.

zozo2001hu · http://www.csekkold.hu 2011.06.10. 09:26:18

Először is javasolnék egy RADIKÁLIS árcsökkentést. Addig az életben nem fognak komoly mennyiséget eladni a gyártók, ameddig az iPad2-vel azonos áron kínálják a termékeiket.

Bármennyire is szeretem az Android világát, be kell látni, hogy tablet fronton sokkal kiforrottabb és jobban optimalizált az Apple megoldása.

Az Android Honeycomb tabletek jelenleg első generációs termékeknek minősülnek éppen ezért kellene szerintem árban az iPad2 alá menniük, konfigurációtól függően legalább 100 dollárral.

(Értsd.: 16GB wifi only modell esetében 499 dollár vs. 399 dollár)

Dühöngő bika · http://napimorgas.blog.hu/ 2011.06.11. 20:03:30

furcsa üzleti alkalmazás ami flash-ben jeleníti meg a grafikonokat:))

És zozo-nak igaza van ha meg akarják ismételni ugyanazt a sikert amit a telefonfronton elértek, kb feleannyiért kellene adni mint az ipad-ed. És durva, hogy tényleg alig vannak rá alkalmazások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása