Zörög a haraszt: közeleg az újabb Nexus?

2011.05.28. 15:44 // Írta: Deino

A mai legszaftosabb pletykánk android témában: újabb Nexus készülék érkezik, méghozzá ismét a HTC tollából. A pletyka alapját a fenti képen látható, erősen prototípus készülék képzi. Több verziót is hallani, amit persze hivatalos forrásból szokás szerint senki nem erősített meg, de persze senki nem is cáfolta, szóval minden techblog lövöldöz a levegőbe, egyre nagyobb és nagyobb kaliberű tippekkel:

Nexus 3 lesz a telefon neve, az Ice Cream Sandwich fog futni rajta, nem lesznek rajta se fizikai, se érintő gombok, csak a kijelzőn lesznek szoftveres gombok, a'la Honeycomb. A személyes kedvencem az Android Authority nevű oldalról van, akik már konkrétan azt írták a készülékről, hogy "a Google bemutatta a Nexus 3 nevű gép új prototípusát, amit a HTC gyárt majd, ICW fog futni rajta, továbbá ez lesz az első quad-core telefon."

Nem szeretnék nagy hülyeséget írni, és mivel visszajelzés még se a Google felől, se a HTC háza tájáról nem érkezett, szerintem kezelje mindenki jó alapos fenntartásokkal a híreket, abból nem lehet baj. Bár szerintem én örülnék a legjobban egy quad-core, ICW alapú Nexusnak, amit a HTC gyárt :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása