WTF Szombat: Hitler Alerm

2011.02.19. 10:10 // Írta: Deino

Mi mással is kezdhetnénk az első WTF szombatot, mint egy Hitleres ébresztőórával? Igen, ilyen létezik. Ha valakinek az a vágya, hogy őt minden reggel Adolf Hitler ébressze, akkor azt kell mondjam, megoldható. Mellesleg maga az app egy rakás trágya, de tényleg. Az egész annyiból áll, hogy egy Adolf Hitler beszédet elkezd lejátszani a telefon, aztán ha rányomsz a stop gombra (Stop gomb? Talán inkább HALT kellene az legyen, nem?), akkor Adolf egy izmos gutenmorgennel nyugtázza, hogy felébredtél.

Tekintsünk el egy pillanatra a morális, erkölcsi, jóízlési és egyéb kérdésektől, és tételezzük fel, hogy ténylegesen szeretnéd ébresztésre használni az alkalmazást. Már itt problémák vannak, ugyanis nem állíthatsz be akármilyen időpontot ébresztésre. Csúnya, mi? Elképzelem, ahogy bemegyek reggel melóba, és elhangzik az alábbi mondat "Bocs a késésért, Hitler nem ébresztett időben." Ez egy kőkemény egy csillagos, polgárpukkasztásra kihegyezett app, de csak mert nincs nulla csillagos kategóriánk. Marketen amúgy kemény 3,5 csillagon áll éppen, 1000-5000 letöltés között navigál.

updét: most látom, hogy a legújabb frissítésben már bármilyen időpontot be lehet állítani, ráadásul bármelyik napon. Nofene. Ez legutóbb még nem volt. Ettől függetlenül persze még marad az egy csillagos ítélet.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaRsY 2012.08.12. 13:35:10

És még a STOP-bó is HALT lett

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása