HTC Facebook phone concept

2011.02.15. 07:00 // Írta: Deino

Állítólag így fog kinézni a HTC két új android mobilja, méghozzá a közelmúltban már sokszor megrezegtetett Facebook mobilokról van szó. Őszintén szólva az elsőben nem sok extrát látok, hogy az a Facebook pötty az fizikai gomb, vagy egy nagyon csúnya design hiba, akarom mondani branding, azt nem tudom. 

A második már érdekesebb, bár szerintem totál életképtelen koncepció. Mondjuk a Blackberry tulajoknak talán bejön a dolog, de nekem semmiképp. Az érintőképernyő és a nem-kihúzható fizikai billentyűzet összeházasítására is láttam már normálisabb ötletet, sőt, kettőt is: egyet a Nokiától, egyet meg a Motorolától. Facebook gomb/logo ezen is van.

Tegyük fel, hogy nem egy önjelölt photoshop huszár alkotása a dolog, hanem valódi telefonok promóképei. Te megvennéd? Van értelme a Facebookos tömegekre optimalizálni külön egy telefont? Nekem bőven elég, amit az android nyújt a Facebook appal, de úgy tűnik, van akinek nem.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicabajusz (törölt) 2011.02.15. 10:19:09

Az első szebb szerintem, de tényleg zavaró ott az az egy szem fészbuk gomb, ha az egyáltalán gomb, ahogy te is mondod. A második szerintem ocsmány. Azt kizárt, hogy megvenném. Az elsőt már inkább. De csak ha wifit kap, meg egy bitang zenelejátszót.

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.02.15. 14:10:59

Azért gondolom hogy ez csak photoshop, mert az állítólagos facebook mobilt végül az Inq készítette el.
www.engadget.com/2011/02/09/inq-launches-facebook-focused-cloud-touch-and-cloud-q-phones/

zsoltibacsi · http://skypesuli.hu/ 2011.02.16. 00:09:31

Elég jól néz ki, de minek facebookra külön teló :)

2011.02.16. 00:35:01

@zsoltibacsi: nem külön teló csak egy dedikált gomb, htc belső felmérése szerint ez a legtöbbet használt android app a telefonjaikon emiatt jár neki egy saját app gomb :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása