Honeycomb videó orgia

2011.01.06. 13:28 // Írta: Deino

Nagyon durván jönnek az új infók és videók mindenről, de leginkább a Honeycomb és a mindenféle erre épülő tabletek hírei özönlenek orrba-szájba. Itt épp a T-mobile G-tablet (G-Slate?) nevű gépéről (amit amúgy az LG gyártott) teszek ki hat darab videót, (maradék a tovább mögött) amiben mindenféle érdekes cuccot demóznak: könyvek, gmail, gchat videóval, maps... A videóchatben az a legszebb, hogy a hírek szerint a PC-s verzióval is lazán működni fog majd. Yummie.

A videóból annyi tökéletesen leszűrhető, hogy nagyon durván átgondolt interfésszel álltak elő a Googlenél, plusz a 3D-t is belevitték azért a dologba. Egyre inkább szeretnék egy ilyen gépet a magaménak tudni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozo2001hu · http://www.csekkold.hu 2011.01.06. 14:23:23

És reménykedjünk hogy az egyes gyártók nem fogják agyon hekkelni az egész rendszert mindenféle saját gui-val és egyéb baromsággal.

Apropó ha már itt tartunk: HTC Desire telefonomnál is egy kis kitérő után (Sense-es Leedroid ROM) visszatértem a gyökerekhez Cyanogenmod 6.1.1 azaz 2.2.1-es gyári nexus one ROM, iszonyat jó! Ajánlom mindenkinek, hiába, legjobb az eredeti. :)

lemonkeyface (törölt) 2011.01.06. 16:23:20

Váá rohadt jó lett a mézescomb! Eddig eszem ágában nem állt tablettát venni, de ezek után érdemes elgondolkozni. Ez a jövő. pont.

KékFény6 2011.01.06. 17:24:28

@zozo2001hu: De akkor miben fognak az egyes telefonok különbözni egymástól? Mert hardveresen is szinte megegyeznek egymással, max. a design más.

Egyébként valószínűleg a Honeycomb csak tabletekre fog megjelenni, és telefonon más irányt vesz a rendszer.

Deino · http://play.blog.hu 2011.01.07. 12:39:30

@Tesztelo.hu: hát, azért erősen túlzás az a hardweresen megegyeznek egymással... kijelző méret, típus (AMOLED, S-AMOLED, LCD, SLCD, stb.), belső memória, előlapi kamera, vaku-LED, billentyűzet, SD kártya (Nexus S...), HDMI kimenet, stb. És ezek még csak a mobilok. Ja: processzor, RAM kimaradt.

Tableteknél meg pláne: itt már rendesen bejön, mint a PC-s laptopoknál mondjuk, hogy bírja-e a 720p-t, hány USB kimenet van, meddig bírja az akksi, viszi-e a legújabb játékokat(!!), gyakorlatilag minden egyéb, amit az előbb felsoroltam érvényes ide is...

Amíg nem bootstrappelik a gyártók a tabletek / telefonok szoftverét, addig nem _kifejezetten_ baj az alap android átszabása. De ott sem túl szerencsés.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása