Instagram, újabb Firefox béta, Froyo észlelések

2010.12.23. 07:20 // Írta: Deino

  • A pletykák szerint Xperia Play névre fog hallgatni a Sony PlayStation telefon.
  • A Motorola konkrétan mindenkinek beszól az új teaser reklámjukban, ami a CES-en bemutatásra kerülő új android táblagépüket promózza.
  • Megérkezett a Firefox androidos böngészőjének újabb, szám szerint harmadik bétája. Már csak 13 mega az install, még nem teszteltük.
  • Az iPhone tulajok körében mocskosul népszerű Instagram képmegosztó social media anyámkínja fejlesztői egy interjúban úgy nyilatkoztak, hogy már készül az android verzió is. Mivel konkrét dátumot még véletlenül se említettek, idén már biztos nem fog megjelenni a Marketben az alkalmazás.
  • Felbukkant több youtube videó is az Acer készülő android táblagépéről, ami bár a videókon még Froyoval küszködik, az áprilisi megjelenésre már az android 3.0, azaz a Honeycomb van betervezve. A tablet maga meglehetősen pofás, egész high-tech kinézetet kölcsönöz neki a design, speciel nálam emiatt még fanfavorit is lehet.
  • Ha már Froyo: bár lassan a Froyo ápdét már nem is izgalmas, de mostanában több észlelés is volt. Először a HTC ígérte be erre a hétre az európai Wildfire telefonok 2.2-re való frissítését, aztán a telenoros Samsung Galaxy S-ek kaptak Froyót, és végül a hírek szerint a japán ZTE Blade telefonok már eleve Froyóval érkeznek, így az ő frissítésük sem lehet már messze.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása