DoubleTwist frissítés

2010.06.03. 10:42 // Írta: Appdroid Hungary

A DoubleTwistről már írtam korábban, de ez megérdemel még egy posztot. A legújabb frissítés két dolgot hozott magával: az első leglényegesebb dolog, hogy mostantól böngészhető a desktop alkalmazásból az android market. A másik pedig, hogy megjelent az androidos DoubleTwist alkalmazás, ami egyelőre egy standard zene, videó és podcast lejátszót egyesít magában, sok más haszna nincs. Egyelőre ingyenesen letölthető, ezért aki teheti, mindenképp szerezze be még most. Leginkább azért, mert olyan funkciókkal kecsegtetnek minket később, mint az online rádió hallgatás és a wireless szinkronizálás. A market böngészése jelen pillanatban kicsit még fapados, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a doubletwist lesz az androidosok iTunes-a. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása